Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

06.06.2008


V neděli 27.4. jsme vyrazili do Prahy na první deerhoundí výlet. Trasu vymyslela a celý výlet výborně zorganizovala Lucka Drábová. Naším cílem bylo údolí Divoké Šárky.




Sešli jsme se na parkovišti, blízko Letné, tak abychom všichni trefili, hlavně my, mimopražští a nikde nezabloudili. Potom se naše velká deerhoundí auto kolona pomalinku rozjela směrem k Šáreckému údolí.

Konečně se naši deerhoundi dočkali a hurá na procházku ...




Kousek jsme šli mezi domy a deerhoundi se "nudili" na vodítkách. Lucka se nám snažila vše zpestřit odborným výkladem o této části Prahy a její architektuře. Deerhoundi se chovali vzorně a vznešeně, ale kdo jiný, než naše Randiska, je za chviličku stejně všechny společně vyprovokovala k bláznivému deeřímu víření ...




Avery (Vincek) se zamiloval do naší Molly a neustále ji všude pronásledoval ...vypadali spolu jako vláček... Prostě kde byla Molly, byl i Vincek. Všichni jsme si vycházku úžívali, povídali a povídali,putovali do kopce a zase z kopce, polem i lesem, deerhoundi si hráli, plavali a tvářili se velmi spokojeně.




Na památku na první deerhoundí výlet jsme se všichni seřadili na společné foto...




Jako završení příjemné procházky jsem se najedli v místní restauraci. Personál byl trochu zaskočený naším počtem a hlavně počtem našich psů a tak v místnosti, kterou pro nás rezervovali nebylo moc místa. To ale Dráčínka neodradilo, aby zkontroloval kvalitu místní kuchyně a pochutnal si na svíčkové ...




Poté jsme se všichni rozloučili a odjeli domů.