Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

28.10.2012


Národní výstava
29.9.2012 - Brno


Carrie



Na podzimní Brno jsme přihlásili Daisy a Carrie a přijel i Dick. Ve třídách byli naši po jednom. Posuzovala nás paní MVDr. Michaela Pavlásková ze Slovenska.

Dick – výborný 1, CAJC, BOJ.


Dick Assi Irater


Daisy - výborný 1, CAJC


Daisy Carrie Irater


Carrie – výborný 1, CAC, Národní vítěz a v konkurenci dospělého psa a BOJ i BOB.


Carrie Randis Irater


A tak i když jsem zapomněla hlásit chovatelskou skupinu, čekali jsme tak na odpolední soutěže. Psi šli na dlouhou vycházku, potom si všichni vlezli k nám do auta, kde spali nebo hlodali jednu velikou silně páchnoucí sušenou kost. My jsme šli na oběd. Prostě spokojení pejskové i my.

V odpoledních soutěžích nejprve Dick nastoupil v konkurenci mladých BOJ o Juniorského vítěze dne. Z každé FCI skupiny byl vybrán vítěz a z nich stanoveno celkové pořadí. Náš Dick vyhrál FCI skupinu X. a postoupil dále, aby získal:

2. místo BOD Junior


Dick Assi Irater


Byli jsme na něj moc pyšní a po vyfotografování jsme spěchali pro Carrie, která měla nastoupit o BIG dospělých. Když postoupila do posledních 5 ti chrtů, byli jsme nadšení, ale to že se stane ...

1. místo BIG



Carrie Randis Irater


... jsme nečekali. Po Cedrikovi je to druhý český deerhound s tímto titulem. Carrie to moc slušelo, jen nás trošku mrzí, že v soutěži o BIS pan rozhodčí zapomněl nechat si předvést vítěze X. skupiny a skupiny neuznaných plemen individuálně. Pořadatelka mu to sice připomněla, ale pozdě…

Domů jsme přijeli spokojení a plní nových zážitků a dojmů.

Výsledky deerhoundů na CDC