Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

09.03.2013


Běhání v Medlánkách
9.3.2013, trénink, Brno




První běhání s Českým psem nás skvělě naladilo a tak jsme vyrazili znovu, tentokrát s cílem zkusit splnit první licenční běhy s malou Daisy. Přidal se k nám Dick, který napjatě sledoval dění na dráze.

Daisy se postavila na strat poprvé v dečce (košík už znala) a pod přísným okem rozhodčích trať oběhla bez zaváhání. Dick trošku při treninku váhal, ale Hanka mu nedovolila vrátit se k pánovi a tak běh dokončil až do konce.


Daisy

Daisy


Po obědě v místní restauraci se na trať postavila Daisy poprvé v životě se sparing partnerem – zkušenou Molly. Trochu ji to udivilo a chvilku běžela vzadu za Molly, ale opravdu jen chvilinku, pak ji předběhla a začali spolupracovat. Zkušená Molly neměla sice již rychlost mládí, ale její obrovské zkušenosti a statečné srdce ji do cíle dovedli přece jen o kousíček před Daisy. Tím jsme splnili druhý běh a na start jsme postavili znovu Dicka, tentokrát s mámou Carrie. K naší velké radosti jim to šlo spolu skvěle. Carrie vedla, ale Dick během chvíle pochopil a pomáhal mámě střapec nadhánět. Bude to chtít více trénovat, ale určitě to půjde !


Daisy, Molly

Daisy


Opět musíme pochválit organizaci, dobře postavenou dlouhou trať a plynulý průběh, při účasti mnoha psů.

Autorem fotografií je Gwen, děkujeme