Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

20.05.2013


Euro Sighthound Show
Gödölo, Maďarsko 18.5.2013



Carrie, Daisy


Do Maďarska jsme vyrazili v podvečer a jeli jsme spíše podle ukazatelů, než podle naší zmatené navigace. Když jsme přijeli do Gödölo, byla už tma. Objevili jsme plot kolem zámeckého parku, kde se výstava měla ráno konat, ale žádný vjezd na parkoviště. Odbočili jsme proto do úzké boční uličky a uviděli jsme světlo ve vrátnici jakéhosi komplexu budov, rozesetých mezi vysokými stromy. Vylezla jsme z auta a šla se zeptat,jestli neví, kde se parkuje. K našemu údivu i obrovské radosti – vrátnice byla vjezdem pro zaparkování karavanů ! Protože byla noc, neplatili jsme žádný poplatek, zaparkovali jsme pod stromy na betonové ploše kousek od ostatních aut, vyvenčili a nakrmili psy a šli spát.

Ráno jsme objevili nejen několik kamarádů a známých, ale zjistili jsme, že parkujeme cca 100m od výstavních kruhů. Šťastná náhoda nám přála. Posuzovat nás přišla paní Judit Szanka, chovatelka Magyar agarů. Prostředí zámeckého parku bylo velmi hezké, spousta stromů a zákoutí všem vystavovatelům a jejich svěřencům plně vyhovovala.


zahájení


Přijela Dáša a Jirka Tylšovi s Debbie a Cedrikem. Cedrik byl jediný pes v šampionech a získal titul Vítěz Euro Sighthound Show 2013.


Cedrik Eimhir Irater

Deborah Carrie Irater


K velké radosti Daisy i Carrie vyhráli své třídy, získaly obě CAC a potom Carrie získala titul Vítěz Euro Sighthound Show 2013 a nakonec i BOB. V závěrečných soutěžích ji rozhodčí pan Jipping vybral do posledních šesti finalistů. Na stupně vítězů však již nedosáhla.


Carrie Randis Irater

Daisy Carrie Irater

Carrie Randis Irater

Cedrik Eimhir Irater x Carrie Randis Irater

Carrie Randis Irater


V mezičase se Daisy zúčastnila módní přehlídky …


Daisy


Po výstavě jsme byli na procházce, povídali si s přáteli a strávili jsme hezké odpoledne.