Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

27.07.2013


Central Euro Sighthound Show
Konopiště 27.7 2013



Carrie Randis Irater


Na CES jsme vyrazili s Daisy a Carrie, těšili jsme se na posuzování paní Marion Finney, která nepřijela posoudit holandskou klubovou výstavu, protože onemocněla.

Daisy nastoupila v mezitřídě, Carrie ve vítězích. I když byly samy ve svých třídách, paní rozhodčí tituly rozhodně „nerozdávala“. O to více jsme byli rádi, že obě holky CAC získaly a šly o vítěze CES spolu.


Daisy Carrie Irater

Daisy Carrie Irater

Carrie Randis Irater


Titul získala Carrie, která posléze dostala ui titul nejvyšší BOB.


Carrie Randis Irater


Jel s námi i Aša, který měl druhý den běžet v Hynčicích pod Sušinou. Na vycházce s Monikou a Olgou Aša neomylně zjistil, že se Cindy hárá a že je ten „správný“ čas. Jako zkušený otec rodiny nedával po celou vycházku najevo příliš svůj zájem, aby neupozornil majitele a vyčkával…v té nejlepší chvíli, uprostřed potoka náhle naskočil a Monice nezbylo, než vběhnout do vody a chránit čest své fenky. Hanka, místo toho, aby se vrhla na pomoc dostala záchvat smíchu a nemohla se chvilku hnout z místa na břehu, vše skončilo tím, že zamilovaný pár uklouzl na kamenech a zřítil se do vody. Aša se musel pustit, byl chycen a Monika si pak už svou slečnu pečlivě hlídala. Nikdo ale rozhodně nemůže říci, že by Ašík nebyl jako krycí pes velmi, ale velmi zkušený, má na to nyní několik svědků.






Po skončení celé výstavy jsme s paní Marion a jejím mužem zavzpomínali na výstavu WDK v Náměšti, kterou před lety posuzovali. Jsem ráda, že měli stále krásné vzpomínky a že nám naše deerhoundky oba velmi pochválili.