Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

06.02.2009


Kerní štěňátka - den první



Ahoj, tak už jsme tady!!! Vaši kerníci

Tak tady jsme ještě u maminky v bříšku ...



Maminka s náma chodila na procházku s deerhoundy ...



Tady si maminka užívala sněhu ...



V noci před tím, než jsme přišli na svět si naše zodpovědná maminka zase připravila "doupě" pod starou kůlnou a historie se opakovala v tom, že panička zase běhala s baterkou po zahradě a pak páčidlem demolovala zbytky podlahy v kůlně. Páneček to spokojeně komentoval slovy: "Ještě dvoje kerníci a budu mít kůlnu zbouranou a nemusím si na to nikoho zvát !" No a naše panička na něj vrhla velmi nevraživý pohled a odnesla naši maminku do koupelny umýt od hlíny a pavučin.



Pak dala maminku do jejího "porodního doupěte, které si naše pečlivá maminka pochopitelně okamžitě upravila po svém !



V noci Gina prodýchávala, ale strávila ji s paničkou v její posteli, kde se tvářila nejvíc spokojená.Druhý den ráno jela panička do Brna, s Ginou byla Hanka a když se panička vrátila, tak se za chvilinku narodil první kluk !



Pak se to ale zamotalo, tedy my jsme se zamotali.Bylo nás sice méně než poprvé, ale byli jsme mnohem větší než minule a v bříšku pro nás nebylo místo. Možná proto se druhá holčička -žíhaná narodila až za dlouhou dobu a bohužel jí netlouklo srdíčko. Panička byla moc smutná....potom vzala naši maminku a brášku do auta a jeli nocí do Brna na kliniku. Tam se napřed normálně narodila další holčička, ale naše psí maminka už byla moc a moc unavená a tak jí pan doktor udělal díru do bříška a vytáhla ještě jednoho brášku a sestřičku.




Tak já jsem prvorozený, jediný jsem měl paspárky (už je nemám, pan doktor je dal pryč) a prý pojedu do Prahy, teda až budu velký, velikánský kerník !



Já se narodila jako druhá a jsem světlounce, světloulince plavá. Moje panička se do mě zamilovala, jen jsem na ten svět vykoukla...



Já jsem se narodila už s pomocí pana doktora, jsem taky světlá, ale mám trošku jiný odstín než má sestřička...asi pojedu k tátovi Mambovi.



No a já jsem kluk, ne Batman, to jen mě tak vyfotili !! Vypadá to, že se pojedu kamarádit s vlkodavy na sever Moravy.



Tak nám držte palce, jsme ještě hrozně malincí, i když jsme pěkně kulaťoučcí a na naši drobnou maminku opravdu velikánská kerní štěňata ! A co vzkázala Gina hrdému otci Mambovi, když tentokrát měla takový problém s narozením obříků ? Milý žíhaný krasavče, koukej, jak jsem naše dětičky krásně přebarvila všechny na blond ! Ale jsem na ně pyšná a Ty doufám taky !!