Úvod
O nás
Články
O deerhoundech
Chov
Naši psi
Fotogalerie

Kontakt:
Eva a Hana Voborníková
Náměšť nad Oslavou
vobornikova@cbox.cz

Foto měsíce
TOPlist

 

13.03.2008


V sobotu 8.3. ráno kolem půl čtvrté jsme naložili deerhoundy - Draggiho, Molly a Randis a vyrazili jsme směrem Rakousko na mezinárodní výstavu do Grazu.

Po příjezdu jsme si našli místo na ležení ...


Randis, Molly a Draggi


Před začátkem posuzování probíhaly poslední změny, který rozhodčí bude které plemeno posuzovat, nás nakonec posuzoval pan Tino Pehar z Chorvatska.

Jako první nastoupil Draggi do třídy šampionů, pan rozhodčí ho důkladně prohmatal a vysvětloval i budoucí rozhodčí jak má takový deerhound vypadat. Posuzování probíhalo více méně v pohybu, což Draggi velmi ocenil, protože stát na jednom místě v postoji ho moc nebaví. Nakonec Draggi získal ocenění výrobný 1, CACA, CACIB a splnil tímto dnem podmínky pro udělení titulu

Interšampion.


Draggi


Pak nastoupila Randis do mezitřídy, získala velmi dobrou 1, ale jediné, co jí pan rozhodčí vytknul bylo, že je menšího vzrůstu. I když se Randis snažila a v pohybu si hrála a skákala do výšky, možná proto aby byla větší ...


Randiska po posouzení ...


Ve třídě otevřené se ukázala naše Molly a byla oceněna jako výborná 1, CACA. Poté soutěžila o titul CACIB s dospělou fenou ze třídy šampionů. Pan rozhodčí nezaváhal a zadal tento titul naší Molly.

O BOB běhal Draggi a Molly. Nejvíce pana rozhodčího oslovil pohyb našich deerhoundů, tak jsme běhali a běhali snad dvacet koleček a nakonec titul BOB získala Molly.


Molly BOB a Draggi BOS



Molly v závěrečných soutěžích


Takový úspěch bylo nutné oslavit a jak jinak než po psím. Draggi si vybral kilo sušených plic a šlach ...


Dobrůtka ...


Molly nový pelíšek ...



A naše Randiska novou úžasnou hračku, která píska, heká a šustí ...

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

Ta je jen moje ...



Ale i Molly ji Randiska občas půjčí...


Plni nových zážitků jsme jeli domů.